de VakantieConsument.nl

Zie ook Costa de Huelva:

Costa de Huelva

google maps
Alleen kaart Met Foto's Met Wikipedia

Waarom op vakantie naar Costa de Huelva

De Spaanse Costa de Huelva is toeristisch gezien nog vrij onbekend. De toeristische centra zijn voorzien van winkels, restaurants en bars, daarbuiten zijn vooral kleine dorpjes te vinden. Een vakantie aan de Costa de Huelva zal dan ook vooral in de smaak vallen bij hen die van rust houden. De stad Huelva kent echte wel een groot uitgaansgebied. Het aantal (water)sporten dat u aan de Costa de Huelva kunt beoefenen gedurende de vakantie is ruim en het landschap is groen. Wie tijdens de vakantie iets anders wil dan zon en strand, kan een waterpretpark of een krokodillenpark bezoeken.


°C

Het actuele weer in Costa de Huelva op $datum

Het verwachte weer voor vandaag in Costa de Huelva is met een maximum temperatuur van °C en een minimum temperatuur van °C. ()

Bekijk de 14 daagse weersverwachting en de klimaatgegevens van Costa de Huelva

Voor wie is Costa de Huelva als vakantiebestemming geschikt?

Een vakantie aan de Costa de Huelva zal vooral rustzoekers bevallen. Voor moderne accommodaties omringd met eetgelegenheden en winkels moet u in typische toeristenplaatsen als Huelva en Islantilla zijn.

Stranden en Zee Costa de Huelva

De Costa de Huelva heeft brede, witte zandstranden die omzoomd zijn met pijnbossen.

Wat is er te doen?

Golfliefhebbers kunnen een balletje slaan op de 18-holes van de Isla Canela Golf Club. Watersporten die er beoefend kunnen worden zijn onder meer windsurfen, (catamaran)zeilen, kanoën en waterfietsen. In Cartaya is het waterpretpak Aquaolis gevestigd en in Isla Cristina ligt een krokodillenpark. Columbus vertrok in 1492 vanuit het plaatsje Palos de la Frontera richting Amerika. In het openluchtmuseum in Huelva zijn replica's te zien van drie van zijn zeilschepen.

Wat kost een vakantie naar Costa de Huelva?

Soort vakantie VanafBetreft Vergelijk
Autovakantie 22  prijs p.nacht Geen vervoer Bekijk de aanbieder
Zonvakantie 411  prijs p.pers. Vliegtuig, 8 dagen Vergelijk de 2 aanbieders

Ligging en landschap

Costa de Hueva ligt in het zuiden van Spanje en grenst aan de Algarve in Portugal. De kuststrook wordt omgeven door duinen met parasolpijnbomen. Het achterland is vrij vlak met veel begroeiing. Rondom de plaats Huelva ligt een grote moerasdelta.

Hulptip
Linksboven in de kaart kunt u met de pijltjes de kaart verschuiven en met '+' en '-' in- en uitzoomen. Rechtsbovenin kunt de soort kaart kiezen en hiernaast kunt u kiezen of u ook foto's of Wikipedia-informatie op de kaart wilt zien.