de VakantieConsument.nl

Over ons

VakantieConsument.nl is ontwikkeld en in eigendom van NewTravel BV. Bij de Kamer van Koophandel is NewTravel BV ingeschreven onder nummer 32128619.

Met deze site hebben wij als doel het informeren van vakantieconsumenten en het mogelijk maken van online prijs- en productvergelijkingen. Wij streven er naar alle informatie zo neutraal mogelijk aan te bieden en het vergelijken van prijzen en producten van aanbieders zo objectief mogelijk toegankelijk te maken via deze site. NewTravel BV is een onafhankelijk bedrijf dat volledig wordt gefinancierd door de eigenaren zelf.

Touroperators, accommodatieverhuurders of vervoersbedrijven kunnen in overleg en onder voorwaarden hun producten op laten nemen op deze site. Zij kunnen ons hiervoor mailen op info@vakantieconsument.nl

Let op! Wij bieden zelf geen vakanties, accommodaties of vervoermogelijkheden aan, maar hebben aanbieders van deze producten opgenomen op deze site. Wij kunnen dus geen vragen beantwoorden of verdere informatie verstrekken over de op deze site opgenomen vakanties, prijzen, accommodaties of vervoer. Daarvoor dient u contact op te nemen met de betreffende aanbieder.